Ramen en deuren

Ramen en deuren

Schrijnwerkerij Vandenbussche is dé specialist in ramen en deuren uit hout, pvc en aluminium. Elk project vereist een deskundige aanpak. En dat beseffen wij heel goed. Daarom kiezen wij voor een persoonlijke benadering waarin advies, transparante communicatie en een uitgebreide dienstverlening centraal staan.

Gerenoveerde voorgevel van een herenhuis met een zwart balkon

Renoveren mag geen synoniem zijn voor stress. Wij plaatsen jouw nieuwe ramen en deuren met het grootste respect voor je woning en werken elk project met zorg, oog voor detail en kwaliteit af. Het comfort van onze klanten staat daarbij steeds op de eerste plaats.

Delen van houten deuren op staanders

Eigen atelier

Houten ramen en deuren worden in ons atelier in Beveren-Leie gefabriceerd volgens de ambachtelijke traditie en met de meest moderne technieken. Wij vervaardigen klassieke ramen, moderne ramen, laag-energie houten ramen en passieve ramen uit talloze houtsoorten, geolied of afgelakt, en in meerdere diktes. Telkens op maat en telkens weer topkwaliteit.

Zwarte aluminium ramen tot op de grond in een fermette

PVC & Aluminium

Vier generaties Vandenbussche, dat betekent meer dan honderd jaar bedrevenheid en opgebouwde vakkennis. Een familieverhaal dat zich vertaalt naar een persoonlijke en een betrouwbare aanpak.

voorgevel van een gerenoveerd herenhuis met een zwart hekken op de voorgrond

Uitgebreide dienstverlening

Vandenbussche is niet enkel de perfecte partner voor het maken en plaatsen van jouw nieuwe ramen en deuren, wij zorgen voor een totaaloplossing voor jouw renovaties. Gedaan met tijd en energie verliezen in de zoektocht naar geschikte leveranciers en onderaannemers, wij helpen jou met plezier op weg met al jouw renovatiewensen.

Op zoek naar rolluikken voor je nieuwe ramen? Is de garagepoort aan vervanging toe? Of wil je zonwering of screens laten plaatsen?

Reken dan op het netwerk van Vandenbussche om de juiste materialen en de geknipte vakmensen te vinden om jouw bijkomstige wensen realiseren.

Benieuwd naar ons vakmanschap? Neem contact met ons op.