Een wooncomplex van een natuursteen look op een heuvel

Vandenbussche, vakmanschap op alle vlakken.

Vandenbussche is een ambitieus familiebedrijf met meer dan honderd jaar ervaring en een oneindige passie voor hout. Je kan bij ons terecht voor kwalitatieve gevelbekleding, stijlvolle ramen en deuren, en hoogstaand binnen- en buitenschrijnwerk. Wij staan garant voor een correcte, persoonlijke en professionele behandeling op maat van jouw wensen.

Medewerker van Vandenbussche schuurt hout

Vakmanschap

Wij weten van aanpakken. Als klant van Vandenbussche kan je rekenen op de inzet en de kennis van ons ervaren en gemotiveerd personeel
Eén en al vakmanschap, 100% content.

Medewerker van Vandenbussche in hun atelier

Familiebedrijf

Vier generaties Vandenbussche, dat betekent meer dan honderd jaar bedrevenheid en opgebouwde vakkennis. Een familieverhaal dat zich vertaalt naar een persoonlijke en een betrouwbare aanpak.

Specialisaties

Ruime keuze aan gevelbekleding voor nieuwbouw of renovaties, professioneel gemonteerd en een betrouwbare en flexibele service achteraf.

Groot aanbod aan ramen en deuren in hout, op maat gemaakt in ons eigen atelier. Ook keuze uit aluminium en PVC profielen.

Binnen- en buitenschrijnwerk voor nieuwbouw en renovaties: dakconstructies, algemene timmerwerken, trappen en meer, telkens op maat van jouw wensen.

Medewerker van Vandenbussche draagt een houten plank boven zijn hoofd.

Over Vandenbussche

Vandenbussche. Dat is een eeuw aan expertise, vier generaties aan ervaring en een ontegensprekelijke passie voor schrijnwerk en gevelbekleding. Het relaas van een West-Vlaamse familie die reeds 105 jaar hardnekkig aan de weg timmert. Getrouw, gedreven en 100% uit het goede hout gesneden.

Benieuwd naar ons vakmanschap? Neem contact met ons op.