Bevestiging

Bevestiging

Afhankelijk van de voorschriften van de fabrikant, de esthetische eisen van de klanten en het type gevelplaat kunnen gevelplaten op verschillende manieren bevestigd worden.

  • Schroeven

    Bij een eerste manier van bevestigen wordt gebruik gemaakt van inox schroeven, voorzien van een aangepaste gekleurde kop die overeenstemt met de kleur van de panelen.

  • Verlijming

    Een alternatieve optie voor het monteren van de gevelbekleding is verlijming. Reken op een betrouwbaar systeem met een gedegen garantieverklaring, specifiek ontworpen voor het bevestigen van gevelplaten. Ontwikkeld onder garantie van de fabrikant met bepaalde eisen naar omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid, etc.

  • Blinde bevestigingsmethode

    Met deze laatste manier van monteren komt jouw gevel dankzij een onzichtbare bevestigingsmethode optimaal tot zijn recht. Dit bevestigingssysteem is niet alleen esthetisch gezien de mooiste oplossing, het staat ook garant voor volledige stabiliteit en een snelle en eenvoudige montage.

Bij grotere projecten worden steeds trekproeven uitgevoerd op de ondergrond waarop de gevelplaten bevestigd worden. Alle bevestigingsmiddelen zijn afkomstig van betrouwbare leveranciers zoals Hilti, Spit, … Gerenommeerde merken die kwaliteitsvolle producten met een garantie leveren.

Benieuwd naar ons vakmanschap? Neem contact met ons op.