Volkern

Volkern

Esthetisch aantrekkelijke geveloplossingen, een grote keuze aan kleuren en vrijwel onbeperkte ontwerpmogelijkheden, de Volkern gevelpanelen van Trespa® Meteon® staan met hun verrassende ritmes en gevarieerde dieptes synoniem aan de nieuwste generatie van gevelbekleding.

Kantoorruimte met veel raampartijen afgewerkt in volkern gevelbekleding

Trespa Meteon is een decoratief HPL-compact materiaal met een geïntegreerd oppervlak, vervaardigd met Trespa’s unieke, bedrijfseigen EBC-technologie (Electron Beam Curing). De mix van 70% houtgebaseerde vezels en thermohardende harsen levert een zeer stabiele, onder hoge druk en hoge temperaturen vervaardigde, dichte plaat op met een uitzonderlijke maatvastheid en een indrukwekkende sterkte-gewichtverhouding.

Gevelbekleding met eindeloze mogelijkheden

Trespa Meteon is een veelzijdig gevelbekledingsmateriaal, geschikt voor innovatieve en functioneel geventileerde gevelsystemen, balkons en zonweringsoplossingen.

De gevelplaten kunnen in combinatie met andere materialen worden gebruikt. Uitermate geschikt om unieke effecten te creëren, de uitstraling van een gebouw te definiëren en de kwaliteiten van het bouwwerk te benadrukken.

Tal van ontwerpmogelijkheden en leverbaar in een breed scala aan kleuren, afwerkingen, maten en diktes. Het productassortiment van Trespa Meteon wordt bovendien met een voorwaardelijke productgarantie van 10 jaar geleverd.

  • Weersbestendigheid en kleurstabiliteit

    De Trespa Meteon gevelbekleding presteert buitengewoon goed en blijft jaar in jaar uit schitteren. Zon en regen hebben geen significant effect op het plaatoppervlak.

  • Onderhoudsvriendelijk

    Dankzij het gesloten oppervlak van de kwalitatieve Trespa Meteon gevelbekleding kan vuil zich vrijwel niet vastzetten, waardoor het product gemakkelijk te reinigen is en glad blijft.

  • Sterk en stabiel

    De solide gevelplaten van Trespa Meteon zijn kras-, slag- en stootvast. Betrouwbaar, uiterst stabiel en gemakkelijk te bewerken.

Bekijk hier het proces van de opbouw van gevelbekleding
Benieuwd naar ons vakmanschap? Neem contact met ons op.